partner,

Je bent van onschatbare meerwaarde in dit proces, weet je dat? Ik ben er niet om jouw plek in te nemen, zeker niet, ik ben er om jou nog meer aan je geliefde te verbinden en je alle kennis en tools te geven die jij nodig hebt om een fantastische bevalpartner te zijn. Ik ben er ook voor jou en zorg ervoor dat je weet wat je kunt doen. Ben ik bij jullie bevalling dan herinner ik je. Ik help je als het je overweldigt en zorg dat ook jij je rustmomenten pakt. Ik neem zorgen uit handen, ben bewust van protocollen en bevat klinische kennis en kan daarom een ideale brug zijn tussen jou/jullie en de zorgvelener(s)

Als ultieme partner weet je straks o.a.:

  • Hoe een bevalling werkt
  • Hoe je fysieke en mentale steun kunt bieden
  • Praktische dingen die je kunt doen, bijvoorbeeld hoe je een ruimte optimaal kunt benutten voor een bevalling, thuis of in het ziekenhuis.
  • Wat je kunt doen om de pijn te verlichten.
  • Hoe je de grenzen van jouw partner bewaakt: hoe je de belangen van je partner kunt behartigen en wat je kunt doen als iemand iets dreigt te doen waar je geliefde niet oké mee is. 


Dit alles zodat ook jij bewust en met zelfvertrouwen de geboorte van jullie kindje tegemoet kan gaan. Het is ook jou moment

Mij als doula boeken is een investering. Ik noem het bewust een investering, want wat je ervoor terugkrijgt is onbetaalbaar. Deze bevalling kun je maar één keer doen, je kunt het niet opnieuw doen, dus overweeg wat jullie het waard vinden en waar jullie in willen investeren. Wat hebben jullie echt nodig om de geboorte van jullie kindje tot een positieve, gezonde en krachtige ervaring te maken voor jullie allemaal?